Humana begravning Humana begravning
08 - 400 200 76

Begravningsbyrån Humana lanserar en tjänst där man kan boka begravning online. Kunderna gör alla val hemma vid datorn och när beställningen är gjord kontaktas de av begravningsbyrån för en slutlig avstämning. Tjänsten kan också användas för att få offert.

Det kan dock vara svårt att göra alla val hemma utan att fråga och bolla idéer. Man ska då veta att en bokning på nätet inte utesluter ett möte hos Begravningsbyrån Humana.

Vi vill gärna träffa våra kunder. Och erfarenheten säger att anhöriga ofta har mycket frågor och vill ha vägledning och gärna söker efter personliga möten i en lugn varm miljö när de befinner sig i en sårbar situation.

Att förbereda sig inför mötet genom att göra en bokning på nätet om än inte fullständig kan kännas rätt för en del. Själva avstämningen kan sedan mycket väl ske på byrån eller via telefon och mail.

Begravningsbyrån Humanas målsättning är att möta alla kunder på deras villkor. Man kan säga att där är vi nu. Vi är en byrå som anpassar oss helt och fullt efter kundens önskemål.

 

Ni är alltid välkomna att kontakta oss