Humana begravning Humana begravning
08 - 400 200 76

 

 placera arvet

Förvalta arvet på ett klokt sätt. Det finns många aktörer därute som gärna vill hjälpa till att förvalta och placera dina pengar. Alla är inte lika seriösa. Det ligger i vårt intresse att förmedla kontakter med seriösa företag i olika branscher. Vi vill gärna hjälpa våra kunder till bra lösningar.

Ibland händer det att man helt oväntat ärver pengar. Om man inte vill spendera alla pengarna genast kan man placera dem på ett förhoppningsvis klokt sätt.

Kapitalinvest Skandien

Vi samarbetar med Kapitalinvest Skandien. De erbjuder en strategi och utbildning för att du ska ha förutsättningar att ta välgrundade finansiella beslut med utgångspunkt i vem du är och vad du vill uppnå. I nästa steg ger de råd kring lämpliga finasiella produkter. För dem är det viktigt att kunden förstår vad de inversterar i och de tar sig tid att svara på frågor och förklara.

 

Kontakta oss gärna 08-400 200 76 iDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så förmedlar vi kontakten till Kapitalinvest Skandien

Läs gärna om Kapitalinvest Skandien på deras hemsida